Cautare

672 de rezultate pentru "operatii tumora de san cu vacum" (3.20 secunde)
Tesutul adipos, intr-un strat normal, are rol de bariera in calea infectiilor (Autoare: ... Dermatologul american Richard Gallo de la Scoala de Medicina din San Diego a coordonat un studiu care demonstreaza ca tesutul adipos care se gaseste sub piele constituie o prima bariera contra bacteriilor.
Olivia Steer vine cu o noua teorie, potrivit careia cancerul ovarian se poate face din cauza fricii. Astfel, ea o critica pe Angelina Jolie care a decis sa-si extirpe sanii si ovarele pentru a scapa de aceasta boala crunta.
Deocamdata, cainele, cea mai buna masina de detectare a cancerului?!
Studiul publicat in revista Nicotine & Tobacco Research a analizat modificarile intervenite in obiceiurile unui numar de 168 de femei fumatoare, de la momentul in care au primit vestea ca sunt insarcinate pana in momentul aducerii pe lume a pruncului.
Un sfert de milion de femei sunt diagnosticate anual in lume cu cancer ovarian si doar 45% inving boala in urmatorii 5 ani (ovariancancerday.org).
Mariustuca.ro / Mamografie performanta, indicata pacientelor cu predispozitie la cancerul mamar (Autoare: Magda Marincovici) Pentru prima data un spital privat aduce in Romania unul dintre cele mai performante sisteme de diagnosticare a cancerului la san, mamografia digitala cu tomosinteza:
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi!
mariustuca.ro / Cresterea nivelului de mercur in sange, o cauza a glaucomului (Autoare: ... Aceasta boala este provocata de cresterea presiunii in interiorul ochiului, ceea ce duce la distrugerea nervului optic.
FARCAS) (Continuare) Art Campbel, plecand de la presupunerea ca prabusirea a avut totusi loc in campia San Agustin, s-a gandit ca este imposibil ca in acel loc sa nu fi ramas si unele fragmente care n-au fost stranse.
In Romania, cele mai multe femei depistate cu neoplasm ajung la doctor in stadiul 2 sau 3 al bolii. Iar rata de prezentare la medic este mai mica in mediul rural, unde si accesul la informatie este limitat.
Cem Ä°yibozkurt, specialist ginecologie la Liv Hospital, Istanbul, Turcia, vine Samabata, 19 Martie, la Bucuresti, pentru a oferi opinia medicala gratuita pacientelor cu cancer ovarian, de san si alte afectiuni ginecologice.
De aceea, cand medicul mi-a spus, politicos si metalic: Ai cancer de san in stadiul 3, am ranjit ca o idioata. ... Sau poate ca nu eram de acord cu Dumnezeu si n-aveam curaj sa-I spun.
Ce simptome de cancer trec de obicei neobservate. ... Exista peste 200 de tipuri de cancer. Cele mai comune tipuri sunt cele de cancer la plamani, prostata, sani, ovare, vezica urinara, rinichi, pancreas, dar si leucemie.
Sexul si sanatatea merg mana in mana, iar asta n-ar trebui sa mai surprinda pe nimeni - studiile au confirmat ca o viata sexuala activa te face mai fit, iti tine inima puternica si te ajuta sa eviti cancerul de prostata sau de san.
In fiecare an, in SUA sunt diagnosticate peste 225.000 de cazuri de cancer la san. Noul medicament descoperit are o reducere de 49% a riscului de deces.
Elie Wiesel este o persoana extrem de cunoscuta, atat de cunoscuta incat nimanui nu i-ar putea trece prin cap ca acesta ar avea nevoie de publicitate. Scriitor de origine romana, Elie Wiesel este laureat al Premiului Nobel pentru Pace.
A inceput carnavalul de la Venetia. Mii de turisti s-au adunat in piata San Marco si pe aleile si canalele orasului. ... Editia de anul acesta a Carnavalului este dedicata negustorului si navigatorului venetian Marco Polo, deoarece anul acesta s-au implinit 700 de ani de la moartea sa.
O femeie insarcinata, in varsta de 28 de ani din Somalia, a intrat in coma din cauza unei grave tumori la creier. Femeia a fost tinuta in viata mai bine de o luna, la o clinica din Tortino, pentru ca fatul sa se dezvolte si sa poata fi salvat.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) va recomanda cateva gemoterapice in cazul lipomului. "Lipomul este o tumora benigna a tesutului adipos a stratului dermic. ... -extract de coacaz negru - 2 ml dimineata; - extract din muguri de nuc - 2 ml la pranz;
Cu toate acestea, unii medici sustin ca petele vinetii de sub ochi pot indica existenta unei boli serioase: ... De asemenea, cearcanele aparute la copii ar putea, in cele mai grave dintre cazuri, sa fie semn de cancer - neuroblastom.
google-analytics.com